INGATLANISMERTETŐ

Selector
Egyletkert - Eladó telkek Debrecenben

Életre szóló döntés: az Egyletkert csak Önre vár!

Egyletkert - Eladó telkek Debrecenben

Egyletkert - Eladó telkek Debrecenben

Az Egyletkert Lakópark a térképen láthatóan a Gázvezeték és az Egyletkert utcák által határolt szabályos alakú területen fekszik. A területen összesen 48 telek került kialakításra a hatályos szabályozási terveknek megfelelően.

A szabályozási terv elkészítése során, kiemelt figyelmet fordítottunk a lakóépületek ideális tájolási lehetőségére. Elképzelésünk szerint a meglévő utcafrontokon (Gázvezeték utca, Egyletkert utca) családi vállalkozások, telephelyei is kialakíthatóak, akár önállóan, akár a család otthonának földszintjén, illetve elején.

Az Egyletkert lakóparkban a legkisebb alapterületű eladó telek 721m2, míg a legnagyobb telek területe 1451m2. Természetesen igény szerint lehetőség van két vagy több telek megvásárlására és egyesítésére. Így mindenki megtalálhatja és megvásárolhatja a neki és családjának megfelelő területű telket. Az érvényes építési előírások szerint már a legkisebb telek is tágas családi házzal építhető be.

Akik a telekár csökkentése érdekében, ikerház építésében gondolkodnak, azok jelentkezését is szeretettel várjuk. Kellő felhatalmazás birtokában folyamatosan megosztjuk a jelentkezők között a felmerült igényeket, ezzel is támogatva, hogy ideális szomszédok találhassanak egymásra az Egyletkert Lakóparkban a segítségünkkel.

Az Egyletkert Lakópark belső útja forgalomcsillapított kialakítást kap. A belső úttest és a tömegközlekedést elérő járda, térkőburkolattal lesz borítva. Ez a vegyes használatú, korszerű megoldás egyrészt lassítja a gépkocsik mozgását, másrészt a gyalogosok és kerékpárosok részére biztosít szabad mozgást. A belső úttest elkészítés után átadásra kerül Debrecen Város Önkormányzatának.

A lakópark külső útszakasza Debrecen Város Önkormányzatának tulajdona, aki a környező területek fejlesztésével egyidejűleg köti össze azt, a meglévő, környező utcák közlekedési forgalmával.

A lakópark külső útszakasza aszfalt burkolatot kap. 

Útszakaszok megvalósítási ütemei

A Beruházó 2018. október 31. napjáig vállalja a tulajdonában lévő 14435/38 hrsz-ú közforgalom elől el nem zárt magánút és az ennek részét képező gyalogút teljes útburkolatának, közvilágításának kivitelezését. A gyalogút külön közvilágítást nem tartalmaz.  A magánút üzemeltetetését terveink szerint az önkormányzat veszi majd át

A lakópark körül, a korszerűség és közbiztonság céljából a közvilágítás megépítésének munkáit is átvállalja társaságunk.

 

Megközelíthetőség

Az ingatlan a 42-es valamint a 42A számú buszokkal közelíthető meg.

 

Intézmények a környéken

Iskola: A talentum Baptista Általános Iskola autóval mindössze 2 percnyi távolságra található a Tégláskert utcában.

Óvoda: Legközelebbi óvoda gyalog 13 percre van az Áchim András utca 22. szám alatt. A Balaton utcai óvoda gyalog 16 percnyi távolságra található.

Elhelyezkedése zökkenőmentes közlekedést biztosít Debrecen város intézményei, munkahelyei és egyéb tömegigényeket kielégítő egységei között.


Nagyobb térképre váltás

 

Az Egyletkert Lakóparkban Ön által kiválasztott eladó telkek négyzetméter ára iránt, valamint bővebb felvilágosításért keresse üzletkötőnket a következő elérhetőségek egyikén:

Mobil: +36 30 2076207

Email: info(at)egyletkert.hu

 

Az Egyletkert lakóparkban lévő, minden egyes eladó telek beépítési adatairól valamint övezeti besorolásáról és a területre vonatkozó szabályozási előírásokról itt tájékozódhat, valamint a beépíthetőségre vonatkozó alapadatok itt találhatóak.